O nama

Predstavljamo vam firmu Soleado, specijalizovanu za kvalitetne, luksuzne i savršene posteljine, prekrivače i peškire.

Posteljine, prekrivači i peškiri koje do sada niste mogli da vidite na našem tržištu sada su vam dostupni putem veleprodaje, maloprodaje i internet prodaje.

Soleado vam nudi širok spektar najlepših posteljina i prekrivača vrhunskog kvaliteta, mekanih i romantičnih peškira. Elegantne kolekcije čine da vaš stan primi odlike udobnosti i luksuza. Prozračna platna, meki organski pamuk, čipka i raskošan saten kombinovan je sa modernom izradom i praktičnom potrebom naših kupaca.


Posebno isticemo da smo jedini uvoznici, sertifikovanog i licenciranog sportskog programa U.S. POLO Assn. Home Collection, koga mozete videti na stranici U.S. POLO Assn.

Kao novinu na našem tržištu o kojoj se ne zna mnogo su peškiri od bambusa. Soleado vam nudi peškire od bambusa izuzetniog kvaliteta i sastava. Bambs peškiri su spketakularni, elegantni i ultra meki. Pored toga, ovi peškiri imaju jedinstvene osobine, kao što su: antibakterijsko dejstvo i visoka sposobnost upijanja. Bambus je otporan na mikrobe i štetočine. Nema potrebe da se koriste hemikalije i pesticidi za rast bambusa. Važno je napomenuti da vekovima, hrana u Japanu je umotana u bambusovo lišće da ga sačuva od kvarenja. Da bi se proizvela zdrava i ekoloska vlakna bambusa se mesaju sa organski gajenim pamukom u odnosu 60% bambusa i 40% pamuka.
Bambus odavno poznat u Aziji, ideja o korišćenju bambusa za predivo je nova tehnologija. Priča o bambusovim vlaknima počinje u Japanu, gde su vršena duga istraživanja. Interesovanje za bambus stalno raste. Bambus raste veoma brzo i može da se bere na svake dve do tri godine, sa malo ili nimalo uticaja na životnu sredinu. Zbog takvih osobina, bambus je proglašen za ekološku biljku a materijali od bambusa ekološkim i sada su apsolutni hit u svetu.